Taakgroep gastvrijheid

Elke week staat er een team klaar om u te ontvangen in de kerk. Het doel is om er voor u te zijn. Vooral ook om gasten die niet bekend zijn even de weg te wijzen en een praatje met ze te maken, ze welkom te heten. We proberen de binnenkomst en het vertrek soepel te laten verlopen en de oren en ogen van de kerk te zijn. Daarom willen we zichtbaar, aanspreekbaar en zelf aansprekend zijn.

De gemeentebrief wordt aan u uitgereikt. Deze bevat de liturgie, niet de liederen en Bijbel lezingen, want die komen op het scherm via de beamer. (Voorlopig kan dit nog niet in de Grote Kerk, dus daar krijgt u een volledige liturgie). Het zou daarentegen toch goed zijn uw liedboek mee te nemen mocht de beamer eens weigeren. We delen ook de liturgie voor slechtzienden uit en willen u graag begeleiden als dat nodig is tot bij uw zitplaats. We houden een beetje in de gaten dat iedereen goed aanschuift en geen stoelen onnodig vrij houdt.

Voor de herkenbaarheid van de gastvrouwen en gastheren dragen we buttons met onze naam. Bij het uitgaan van de kerk staan we bij de uitgang en horen graag uw reactie, als u die kwijt wilt en ook helpen we op uw verzoek of als dat nodig is u weer over de drempels en stoepranden tot in de auto. Graag tot ziens!

Meer informatie: Wim van Elsacker, telefoon 0113-220676