Voetbalkamp Goes

2 maanden geleden

De christelijke stichting Ambassadors Football brengt het evangelie (wereldwijd) door middel van voetbal. Onder andere organiseren wij voetbalkampen. Dit jaar organiseren we voor de 2e keer een voetbalkamp in Goes, namelijk op het terrein van vv Goes.

Tijdens het kamp krijgen de kinderen een boodschap uit de Bijbel mee en ook staat karaktertraining centraal. We hebben in het land al 4 voetbalkampen draaien (wereldwijd nog veel meer). Ook organiseren we gedurende het jaar nog andere activiteiten (toernooien en voetbaltours) waardoor we niet alleen kinderen bereiken, maar ook (jong)volwassenen.

Het voetbalkamp zal plaatsvinden in de laatste week van de vakantie (dinsdag 9 t/m vrijdag 12 juli 2024 (van 10:00 uur tot 15:00 uur) op het terrein van vv Goes.. We hebben op het kamp (inter)nationale coaches die de kinderen begeleiden. 

Het kamp is voor de leeftijd van 7 t/m 12 jaar voor zowel jongens als meisjes. Onze vraag is of u deze flyer in uw gemeente zou willen delen.  

Het is ook mogelijk dat we fysieke flyers aanleveren.

Verder zijn we ook op zoek naar mensen die willen coachen op het kamp (dit kan al vanaf 13 jaar). Van coaches verwachten wij dat ze Jezus volgen en het leuk vinden om met kinderen te werken.

Voetbalkamp Goes.jpg