Uitnodiging voor het Groothuisbezoek 2020

 

Hierbij nodigen we u van harte uit om mee te doen aan één van de groothuisbezoeken in de komende tijd. Ieder jaar organiseren we groothuisbezoeken, waarbij onderlinge ontmoeting centraal staat. We willen hiermee mensen uit heel onze gemeente de kans geven met elkaar in contact te komen, waar ze ook wonen.

Het gespreksthema voor het groothuisbezoek is dit jaar:

‘Bevrijding, van wat ?’

De aanleiding van dit thema is niet alleen dat we dit jaar al 75 jaar onze vrijheid vieren sinds de Tweede Wereldoorlog, maar je je evenzeer -of juist nog niet - bevrijd kunt voelen van zoveel meer; bevrijd van persoonlijke problemen, van ziektes, van spanningen, relaties, enzovoorts. Kortom een gespreksthema waar we allemaal wel onze eigen ervaringen mee hebben. En die we misschien met anderen in een vertrouwde omgeving graag willen delen.

De groothuisbezoeken worden gehouden in de periode van 18 februari t/m 4 maart 2020. Er zijn zowel middag- als avondbijeenkomsten waar u zich voor kunt aanmelden. Er worden 6 avondbijeenkomsten georganiseerd bij mensen thuis en 5 middagbijeenkomsten, waarvan twee in de Vredeskerk. Op deze uitnodiging vindt u de data en locaties waar de groothuisbezoeken plaatsvinden. We hopen u tijdens één van de bijeenkomsten te mogen ontmoeten.

Voor opgave kunt u het opgaveformulier printen en invullen en in de daarvoor bestemde doos in de hal van de Vredeskerk deponeren. U kunt zich ook opgeven door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wilt u op het opgaveformulier alstublieft alle middagen / avonden aankruisen waarop u kunt? En wilt u deze dagdelen nog even vrij houden? U hoort dan vóór 10 februari waar u wordt verwacht! Wanneer u enkele dagen voor de aangegeven datum onverhoopt nog niets hebt gehoord, stuur ons dan een bericht per e-mail.

Met een hartelijke groet van het coördinerende team van de Protestantse gemeente te Goes.

Afdrukken E-mailadres

c Kerkbalans nwestijl2020lc

Voetnoot

Copyright © 2018 Protestantse gemeente te Goes. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.

Ontwerp en design Peter Schrijver