• Home
  • Gemeente
  • Predikanten

Ds. Nelleke van der Linden
 

 

Ruim twintig jaar met hart en ziel predikant. 
Moeder van twee jong volwassen kinderen.
 
In mijn werk vooral zorgvuldige, gepaste aandacht voor relaties tussen mensen, tussen mensen en de Eeuwige, van de wieg tot het graf.
Naast al het ‘gewone’ predikantswerk speciaal aandacht voor mensen met verstandelijke beperking, en voor kerkelijk diaconaal beleid; anders gezegd, het zorgzame gezicht van de kerkelijke gemeente.
 
Van 2004 tot 2006 de opleiding Contextueel Pastoraat gevolgd en van 2012 tot 2014 de tweejarige vervolgopleiding Contextuele Hulpverlening.
Deze vorm van hulpverlening is, kort gezegd, gericht op de hulpbronnen die mensen zelf in hun relationele omgeving (familie, vrienden) kunnen ontdekken, en hen tot actie aanzetten om de balans van passend geven en nemen in hun leven in relatie tot anderen te herstellen. Wat dit met christelijk geloof te maken heeft? Met het perspectief van Pasen, dat wij ons niet hoeven neerleggen bij breuken en barsten in ons leven, maar in staat zijn om hardnekkige, terugkerende patronen in ons leven te doorbreken.
 
In mijn vrije tijd leef ik mij uit in musiceren (dwarsfluit), lezen, foto’s maken en handmatige creativiteit, zoals weven, breien, borduren.

Afdrukken E-mailadres

c Kerkbalans nwestijl2020lc

Voetnoot

Copyright © 2018 Protestantse gemeente te Goes. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.

Ontwerp en design Peter Schrijver