Tijdelijke koster/beheerder Vredeskerk

Protestantse Gemeente te Goes. 

De Protestantse gemeente maakt voor het houden van de erediensten op de zondag in de winterperiode gebruik van de Vredeskerk, Ds. W.H. van der Vegtplein (Goes-oost).

In de zomerperiode en tijdens kerkelijke feestdagen worden de diensten gehouden in de Grote of Maria Magdalenakerk, Singelstraat (Goes-centrum).

In verband met ziekte en vertrek zoekt het College van Kerkrentmeesters nieuwe kosters.

Tijdelijke koster/beheerder Vredeskerk:

In verband met ziekte van de huidige koster/beheerder van de Vredeskerk zoeken wij een enthousiaste kandidaat die tijdelijk de werkzaamheden over wil nemen.

Vooralsnog gaat het om een invulling voor ongeveer een half jaar. 

De kerk wordt naast het gebruik voor de kerkdiensten op zondagen op andere dagen gebruikt voor andere kerkelijke activiteiten en voor verhuur. 

Het betreft een functie voor maximaal 36 uur per week. Invulling van de werktijden vinden plaats in overleg met de collega-koster en de kerkrentmeester-gebouwbeheer.


De werkzaamheden bestaan onder andere uit:


Wij zoeken een persoon die


Op de functie is de Arbeidsvoorwaardenregeling kerkelijk medewerkers PKN van toepassing, waaronder het opvragen van een VOG-verklaring. 

Beloning volgens de bijbehorende schalen voor koster-beheerdersfuncties.

Sollicitaties kunnen worden gezonden aan:

College van Kerkrentmeester PGG

Postbus 2003, 

4460 MA Goes

of per e-mail aan:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Wij ontvangen uw sollicitatie graag uiterlijk maandag 10 januari 2022.

Voor meer informatie over de procedure e.d. kunt u bellen met de voorzitter-kerkrentmeester Ton Feijtel, tel. 0113-211685 (na 19:00 uur). 

Voor meer informatie over de functie-inhoud kunt u contact opnemen met Wim van Elsacker (kerkrentmeester-gebouwbeheer) via tel. 0113-220676.


 

Afdrukken