Vredeslunch 2 december: in de Vredeskerk en via Kerkdienstgemis

  Tijdens de Vredeslunch op woensdag 2 december komt in de gesprekken De verbeelding aan het woord. Met twee gasten praat Bart van Noord over wat het voor hen betekent om het thema van de dienst of de lezingen in beelden te vertalen. Allereerst de kunstzinnige dia die je regelmatig vooraf aan de dienst aantreft van de hand van Leendert Beije. En daarnaast staan we stil bij de liturgische bloemschikking in de kerk, waarvoor Carla Straaijer te gast is. Met beide kijken we naar Advent en hoe deze vier weken van verwachting en hoop vorm krijgen in de bijdragen in de diensten.

  Weet je welkom! Zowel in de kerk, als via Kerkdienstgemist.

  Wat kunt u tijdens de Vredeslunch verwachten?

  De bijeenkomst begint om 12.00 uur. Tijdens het eerste uur spreken we beide gasten en een columnist. Tot 13.00 uur wordt de bijeenkomst uitgezonden via Kerkdienstgemist.

  Voor de deelnemers in de kerk is er in het tweede uur van 13.00 tot 14.00 ruimte voor verdiepend gesprek met beide gasten Om 14.00 wordt de Vredeslunch afgesloten.

  Voor een bescheiden bijdrage ontvangen de deelnemers in de kerk een lunch.

  Opgave tot 2 dagen om bij de lunchbijeenkomst aanwezig te zijn: per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06 422 96 515. (maximaal aantal deelnemers is 10)

  Afdrukken E-mailadres

  c Kerkbalans nwestijl2020lc

  Voetnoot

  Copyright © 2018 Protestantse gemeente te Goes. Alle rechten voorbehouden.
  Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.

  Ontwerp en design Peter Schrijver