Mazzeltov concert 75 jaar Israël

1 jaar geleden

Israël is jarig! Het viert in 2023 zijn 75e verjaardag. Dat feest vieren we natuurlijk graag mee! We trekken het land door met een grote verjaardagstour voor Israël. We genieten van muziek, koor- en samenzang, beleven het ontstaan van de staat Israël vanuit het oogpunt van een paar hoofdrolspelers en ontmoeten elkaar als vrienden van Israël. Op zaterdag 24 juni om 19.30 uur zijn we in de Grote Kerk, Singelstraat 21, 4461 HZ, Goes.

Muziek

De muzikale omlijsting van deze avond wordt verzorgd door het Hallelujakoor. Het Hallelujakoor is een groot projectkoor dat inmiddels al meerdere concerten heeft gegeven. Het staat onder leiding van dirigent Martin Zonnenberg. De koor- en samenzang wordt begeleid door Joost van Belzen (vleugel) en Peter Wildeman (orgel).

Spreker

De korte overdenking tijdens deze avond wordt verzorgd door ds. Kees van Velzen.Tijdens de avond wordt ook het verhaal van de ontstaansgeschiedenis van de staat Israël verteld vanuit het oogpunt van vijf hoofdrolspelers. Laat u meeslepen door het wonder van de geboorte van Israël!

Info en kaarten

Het concert vindt plaats in de Grote Kerk, Singelstraat 21 in Goes. We beginnen om 19.30 uur en het duurt tot ongeveer 22.00 uur (inclusief pauze). De toegang is €5 p.p. (inclusief 1 consumptie). Reserveren kan via cvi.nl/mazzeltov of door te bellen naar: 033 245 88 24. We hopen u te ontmoeten!